METROPOLIS|NY CIRKUS PÅ SKEMAET
  ENGLISH

OM KIT

PRESSE
NETVÆRK
ARKIV
SØG
KONTAKT

METROPOLIS FESTIVAL 2011

I august 2011 satte Metropolis – festival for kunst og performance i byens rum byen, bylivet og byboerne under lup i København. Med 19 produktioner og mere end 20.000 begejstrede besøgende påvirkede festivalen menneskers oplevelse af byrummet.

   
100 DANCERS   THE HILL   ON A VOYAGE
   
U.S.E. T.W.O.   THE BIG MOVEMENT   CITY SOUND CONCERT
   
HIDE & SEEK   BODIES IN URBAN SPACES   BOX
   
HARMONIC FIELDS   H3   DRØMMEPIGE
   
NO KNOWN CAUSE   HOTEL   LIBRARY
   
DA/FORT   INTERVALS   STATION
       
OFF THE WALL        

 

Stor opmærksomhed

Metropolis 2011 mødte stor opmærksomhed fra mange forskellige sider. I dagblade, på websider og blogs er Metropolis blevet omtalt med begejstring.

I cyberspace er der på facebook delt billeder, kommentarer og opdateringer om de mange kunstneriske interventioner, og www.cph-metropolis.dk har aldrig haft så mange besøg.

Internationale festivalarrangører fandt vej til København for at søge inspiration. Publikums begejstring over de nye måder at bruge byen på har været bevis på Metropolis’ eksistensgrundlag, og Københavns Internationale Teater betegner festivalen som en kunstnerisk og publikumsmæssig succes.

Ambitionerne blev opfyldt

I både stor skala og i det helt intime en-til-en format har Metropolis skabt uventede, anderledes, følsomme og tankevækkende møder med kunsten. I sin anmeldelse af Hotel og Library skriver Kvällsposten: ”En af de bærende idéer bag Metropolis er gennem kulturelle interventioner at gøre byen til scene og synliggøre det, som vi til hverdag lidt rutinemæssigt og ureflekteret lever midt i. Ambitionerne opfyldes både kunstnerisk, politisk og socialt”.

Københavns Internationale Teater Metropolis 2011 er arrangeret af Københavns Internationale Teater med primær støtte fra Kunstrådets Scenekunstudvalg, Kunstrådet og Københavns Kommune.

 

LABORATORY 2016
FESTIVAL 2015
LABORATORY 2014
FESTIVAL 2013
LABORATORY 2012
FESTIVAL 2011
LABORATORY 2010
FESTIVAL 2009
LABORATORY 2008
FESTIVAL 2007
LABORATORY 2007
LYSLYD 2008 - 2010

OM METROPOLIS
OM LYSLYD

FESTIVALPROGRAM


HENT PROGRAM