METROPOLIS|NY CIRKUS PÅ SKEMAET
  ENGLISH

OM KIT

PRESSE
NETVÆRK
ARKIV
SØG
KONTAKT

TRAILING
af LUCKY MOTEL (København)

17.08.2009 // Kultorvet kl. 8.50, Amagertorv kl. 14, Vimmelskaftet kl. 17.20

LABORATORY 2016
FESTIVAL 2015
LABORATORY 2014
FESTIVAL 2013
LABORATORY 2012
FESTIVAL 2011
LABORATORY 2010
FESTIVAL 2009
LABORATORY 2008
FESTIVAL 2007
LABORATORY 2007
LYSLYD 2008 - 2010

OM METROPOLIS
OM LYSLYD

 

Hver dag passerer en myriade af mennesker igennem København, uden at disse “folkevandringer” efterlader sig synlige spor.

Trailing undersøger og synliggør disse mønstre og bevægelser og skaber samtidigt sanselige oplevelser for de mennesker der bruger byrummet, dag efter dag, uden måske rigtigt at bemærke, hvad de bevæger sig igennem.

På tre givne klokkeslæt træder en gruppe performere i aktion, og trækker gennemsigtige plasticbånd, på kryds og tværs over nogle af Københavns mest befærdede pladser.

Plasticbåndene bliver de synlige spor af menneskers bevægelser i byen, men de obstruerer også de forbipasserendes bevægelsesmuligheder.

Hvordan reagerer disse forbipasserende, når deres valgte vej ikke længere er mulig? Bliver de irriterede? Søger de alternative veje? Opdager de på ny de pladser som de ikke længere ser, fordi de passerer igennem dem så tit? Ser de skønheden i plasticbåndenes lette, flygtige konstruktion?

Trailing er en unik oplevelse, fordi det kun eksisterer for dem, der er tilstede på denne plads, i netop dette øjeblik. Trailing er en happening og performance, hvor værket først fuldbyrdes i kontakt med de mennesker, det skabes for.

Everyday thousands of people pass through the centre of Copenhagen without leaving a trace. Through the use of plastic ribbons, TRAILING #1 makes these invisible trails visible, at the same time as creating obstructions, new movements and offering a different look at the city.

Koncept, instruktion og koreografi: Petra Berg Holbek
Visuel assistance: Sara Hamming
Produceret af: LUCKY MOTEL – scene- og billedkunstnerisk minicelle